УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ
АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ

 

ЈАНУАРСКИ  ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ

ТЕРМИНИ КОЛОКВИЈУМА И ИЗМЕЊЕНИ  ТЕРМИНИ РАНИЈЕ ЗАКАЗАНОГ ИСПИТА

 

Пријем испитних пријава  од 17.01.до 20. 01. 2018.године од 8 до 12 часова. Студенти који не пријаве испит у наведеном термину касније неће моћи да пријаве.

Назив предмета

термини

колоквијум

испит

Повртарство;

Заштићени простор

 

23. 01. 2018. у 1100

Енглески језик 1;

Енглески језик 2

 

26. 01. 2018. у 900

Технологија меса;

22.01.2018. у 12 00

25.01.2018. у 9 00

Технологија прераде млека

22.01.2018. у 12 00

24.01.2018. у 9 00

Технологија млека и млечних производа;

Технологија прераде меса

22.01.2018. у 12 00

23.01.2018. у 9 00

Конзервисање меса и производа од меса

26.01.2018. у 12 00

29.01.2018. у 9 00

Органска хемија;

Органска хемија 1;

Органска хемија 2

24.01.2018. у 9 00

 

Агрохемија

25.01.2018. у 9 00

 

Самоникле воћне врсте

30.01.2018.

Пројектовање и подизање засада

30. 01. 2018.

Специјално воћарство;

Специјално воћарство 1

24. 01. 2018.

25. 01. 2018.

Специјално воћарство 2

29. 01. 2018.

31. 01. 2018.

Технологија и организација воћарске производње

29. 01. 2018.

30. 01. 2018.

Помотехника

22.01.2018.

Виноградарство - ОАС Општа агрономија;

Опште виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Производња лозног садног материјала - ОАС Воћарство и виноградарство;

Специјално виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Технологија и организација виноградарске производње – ОАС Агроекономија

25. 01. 2018. у 1300, каб. бр. 38

26. 01. 2018. у 900

Задња измена објављена  16.01. 2018. године

 

 

ФЕБРУАРСКИ  ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ

 

ТЕРМИНИ КОЛОКВИЈУМА И ИЗМЕЊЕНИ  ТЕРМИНИ РАНИЈЕ ЗАКАЗАНОГ ИСПИТА

Пријем испитних пријава  29. и 30.01.2018. године од 8 до 12 часова. Студенти који не пријаве испит у наведеном термину касније неће моћи да пријаве.

Назив предмета

термини

колоквијум

испит

Повртарство;

Заштићени простор

 

13. 02. 2018. у 1100

Технологија меса;

Технологија прераде млека;

Технологија млека и млечних производа

12.02.2018. у 12 00

14.02.2018. у 9 00

Технологија прераде меса;

Конзервисање меса и производа од меса

02.02.2018. у 12 00

05.02.2018. у 9 00

Органска хемија;

Органска хемија 1;

Органска хемија 2

08. 02. 2018. у 9 00

 

Самоникле воћне врсте

06.02.2018.

Пројектовање и подизање засада

05. 02. 2018.

Специјално воћарство;

Специјално воћарство 1

05. 02. 2018.

07. 02. 2018.

Специјално воћарство 2

12. 02. 2018.

13. 02. 2018.

Технологија и организација воћарске производње

05. 02. 2018.

Помотехника

01.02.2018.

Виноградарство - ОАС Општа агрономија;

Опште виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Производња лозног садног материјала - ОАС Воћарство и виноградарство;

Специјално виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Технологија и организација виноградарске производње – ОАС Агроекономија

09. 02. 2018. у 1300, каб. бр. 38

12. 02. 2018. у 900

Задња измена објављена  16.01. 2018. године


 

Секретаријат Агрономског факултета