Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК  шк.2024/2025 године

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

11.07.2025. године у 11  часова

БИОРЕАКТОРИ

11.07.2025. године у 11  часова

САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА

04.07.2025. године у 9  часова

Задња измена истакнута 25. 06. 2025. године


 

 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУНСКИ  РОК  шк. 2024/2025 године

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА

13.06.2025.  године у 1000

ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ

27.06.2025.  године  у 1100

САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА

12.06.2025.  године у 1000

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

19.06.2025.  године у 1000

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА

27.06.2025.  године  у 1200

Задња измена истакнута 05. 06. 2025. године

 

 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- АПРИЛСКИ  РОК шк.2024/2025 године

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА

09.04.2025. године у 11 часова

ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА

08.04.2025. године у 9 часова

Задња измена истакнута 31.03.2025.године


 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

Писмени део испита

19.02.2025. године у 10 часова

САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА

06.02.2025. године у 10 часова

САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА

07.02.2025. године у 10 часова

САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА

12.02.2025. године у 11 часова

ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА

20.02.2025. године у 9 часова

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА

20.02.2025. године у 11 часова

ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ

10.02.2025. године у 10 часова

ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

18.02.2025. године у 12 часова

Задња измена истакнута 05.02.2025. године


 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈАНУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА

31.01.2025. године у 10 часова

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА

30.01.2025. године у 10 часова

Задња измена истакнута 23.01.2025. године