Прехрамбена технологија - испитна питања

 

Прва година

Општа и неорганска хемија 1

Математика 1

Информатика

Биологија

Енглески језик 1

Општа и неорганска хемија 2

Математика 2

Органска хемија 1

Енглески језик 2

Екологија и заштита животне средине

 

Друга година

Органска хемија 2

Аналитичка хемија

Физика са електроником

Основе термодинамике

Хемија комплексних једињења

Економика пословања

Биохемија 1

Физичка хемија 1

Микробиологија

Анималне сировине

Биљне сировине

 

Трећа година

Технолошке операције 1

Физичка хемија 2

Биохемија 2

Индустријска микробиологија

Машински елементи

Складиштење зрнастих производа

Повртарске сировине

Воћарске сировине

Технологија меса

Технологија угљених хидрата 1

Технолошке операције 2

Технологија производа од воћа и поврћа

Колоидна хемија

Корозија и заштита

 

Четврта година

Технологија угљених хидрата 2

Технологија алкохолних пића и пива

Технологија млека и млечних производа

Технологија ферментисања производа од меса

Конзервисање меса и производа од меса

Микробиологија хране

Микробиологија воде и санитација у производњи хране

Контрола квалитета производа

Енглески језик у прехрамбеној индустрији

Технологија уља и масти

Технологија хлађења

Технологија кондиторских производа

Адитиви у прехрамбеној индустрији

Материјали

Тржиште и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа

 

Друга година (за студенте уписане шк. 2007/2008)

Органска хемија 2

Аналитичка хемија

Физика са електроником

Организација и економика прехрамбене индустрије

Анималне сировине

Биохемија 1

Ратарске сировине

Воћарске сировине

Повртарске сировине

Општа микробиологија

 

Трећа година (за студенте уписане шк. 2007/2008)

Технолошке операције

Физичка хемија 1

Биохемија 2

Индустријска микробиологија

Енглески језик 1

Елементи опреме у процесној индустрији

Машине у прехрамбеној индустрији

Технологија прераде меса

Заштита животне средине

Физичка хемија 2

Микробиологија хране

Енглесеки језик 2

Токсикологија хране

Микробиолошка контрола биотехнолошких процеса

 

Друга година (по старом програму)

Математика 2

Органска хемија

Биохемија

Аналитичка хемија

Општа и индустријска микробиологија

Термодинамика

Елементи опреме у процесној индустрији

Електротехника са електроником

Страни језик

 

Трећа година (по старом програму)

Физичка хемија

Технолошке операције

Познавање биљних сировина

Познавање анималних сировина

Технологија прераде млека

Технологија угљених хидрата 1

Информатика

Тржиште и маркетинг

Организација и економика прехрамбене индустрије

 

Четврта година (по старом програму)

Технологија прераде меса

Технологија алкохолних пића и пива

Технологија прераде воћа и поврћа

Технологија угљених хидрата 2

Технологија кондиторских производа

Технологија уља и масти

Технологија прераде дувана

Технологија хлађења

Контрола квалитета производа

Пројектовање