Прва година
|
Општа и неорганска хемија 1
|
Математика 1
|
Информатика
|
Биологија
|
Енглески језик 1
|
Општа и неорганска хемија 2
|
Математика 2
|
Органска хемија 1
|
Енглески језик 2
|
Екологија и заштита животне средине
|
|
Друга година
|
Органска хемија 2
|
Аналитичка хемија
|
Физика са електроником
|
Основе термодинамике
|
Квалитативна хемијска анализа
|
Хемија комплексних једињења
|
Квантитативна хемијска анализа
|
Хемија вода и третман отпадних вода
|
Економика пословања
|
Биохемија 1
|
Физичка хемија 1
|
Микробиологија
|
Анималне сировине
|
Биљне сировине
|
Обрада резултата мерења
|
|
Трећа година
|
Технолошке операције 1
|
Физичка хемија 2
|
Биохемија 2
|
Индустријска микробиологија
|
Машински елементи
|
Складиштење зрнастих производа
|
Повртарске сировине
|
Воћарске сировине
|
Технологија меса
|
Технологија хлеба, пекарских и тестеничарских производа
|
Технолошке операције 2
|
Технологија воћа и поврћа
|
Колоидна хемија
|
Корозија и заштита
|
|
Четврта година
|
Технологија шећера и скроба
|
Технологија алкохолних пића и пива
|
Технологија млека и млечних производа
|
Технологија ферментисања производа од меса
|
Конзервисање меса и производа од меса
|
Микробиологија хране
|
Микробиологија воде и санитација у производњи хране
|
Контрола квалитета производа
|
Енглески језик у прехрамбеној индустрији
|
Нормативно регулисање безбедности и квалитета хране
|
Технологија уља и масти
|
Технологија вина
|
Технологија јаких алкохолних пића и пива
|
Технологија хлађења
|
Технологија чоколадних и какао производа
|
Технологија брашнено-кондиторских производа
|
Технологија кондиторских производа
|
Адитиви у прехрамбеној индустрији
|
Материјали
|
Тржиште и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа
|
|