Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

Средњоевропски програм универзитетске размене (Central European Exchange Programme for University Studies – CEEPUS) - размена студената и наставног особља са високошколских установа из земаља учесница програма

 

Oбавештавамо Вас да је отворен позив за пријаву CEEPUS мрежа за академску 2022/23. годину.

Средњоевропски програм универзитетске размене (Central European Exchange Programme for University Studies – CEEPUS) омогућава размену студената и наставног особља са високошколских установа из земаља учесница програма, која се првенствено одвија у оквиру мрежа.

Мреже представљају партнерства високошколских установа земаља чланица CEEPUS програма и усмерене су ка истраживању одређеног подручја од заједничког значаја за све установе учеснице конкретне мреже. Мреже формирају најмање три високошколске установе из најмање три земље учеснице програма.

Будући да се мреже одобравају на период од једне академске године, мреже које су биле активне у претходном периоду потребно је да се пријаве поново односно да продуже свој рад. Јавни позив је отворен и за оне установе које по први пут желе да узму учешће у програму, и у том случају заинтересоване установе имају могућност да  се прикључе већ постојећој или формирају нову мрежу.

Конкурсни рок за пријаву мрежа је отворен до 15. јануара 2022. године, а више информација можете пронаћи овде >>>>