Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Бесплатна припремна настава се организује за предмете предвиђене за полагање пријемног испита (биологија и хемија). Припремна настава се организује према утврђеном распореду, а реализују је професори и асистенти Агрономског факултета у Чачку. Пријављивање за припремну наставу је могуће у оквиру е-обрасца на линку http://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/studenti/pripremazaupis. Молимо Вас да попуните у е-брасцу Ваше активне мејл адресе, како би Вам све информације о припремној настави и пријемном испиту за упис благовремено достављали.

Распоред за бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита из биологије и хемије 2023. године организује се у следећим терминима:

Хемија01. април, 15. април29. април13. мај27. мај03. јун.

Биологија: 22. април, 20. мај, 17. јун.

Сваки од термина за оба предмета почињу од 10 часова, уживо, у згради Факултета.

Пробни пријемни испитима за циљ да се кандидати упознају са процедуром полагања пријемног испита и формом тестова који их очекују на званичном пријемном испиту, а који су им, заједно са одговорима, у потпуности доступни на сајту Агрономског факултета (линк: https://www.afc.kg.ac.rs/index.php/sr/prijemni-ispit). Од укупно 200 приказаних питања по једној области (биологија или хемија), 30 идентичних питања или задатака биће укључено у тест за пријемни испит. На изнад наведеном линку су видљиви примери једног теста из хемије и једног теста из биологије.

Upis 2023 24