Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Агрономски факултет из Чачка је шесту годину за редом забележио значајно учешће на НОУ фесту који који је одржан у Ћуприји 15. и 16. марта 2018. године. Посетиоцима сајма, којих је ове године било више него претходних година,  детаљно су представљени сви студијски програми као и информације од значаја за упис у прву годину студија.

Шести Регионални сајам образовања у организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност (НОУ тим), уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Скупштине општине Ћуприја одржан је у спортској хали у Ћуприји.

Фестивал је имао за циљ да ученике завршних разреда средњих школа из региона централне и источне Србије упозна са условима уписа и студирања на државним и приватним факултетима и високим школама у земљи.

Сајам је био конципиран тако да су  првог дана сајма 15. марта 2018. године, извршене промоције државних и приватних факултета док је други дан сајма 16. март био резервисан за промоцију високих школа.

Овакав концепт се показао одличним како по речима организаора тако и из нашег искуства. Штанд Агрономског факултета из Чачка је ове године забележио рекордну посећеност.

Фотографије >>>>