Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Универзитет у Крагујевцу позива своје студенте да посете први Сајам студентске стручне пракси у јавној управи, који ће се одржати онлајн, 4. и 5. новембра 2021. године, у виртуелном простору Палате Србије.

Сајам организује Министарство државне управе и локалне само управе уз подршку Европске уније кроз пројекат Видљивост и комуницирање реформе јавне управе.

Намењен је студентима Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу и Државног универзитета у Новом Пазару.

1000 a

Студенти ће путем портала www.strucnapraksa.mduls.gov.rs бити у прилици да присуствују презентацијама органа јавне управе који учествују на овом Сајму и упознају се са могућностима за обављање стручне праксе у јавној управи у академској 2021/22. години.

За студенте Универзитета у Крагујевцу доступно је око 40 места за обављање стручне праксе у оквиру Градске управе Града Крагујевца и Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Више информација о програму Сајма доступно је на адреси www.strucnapraksa.mduls.gov.rs.

Детаљне информације о периоду реализације и трајању стручне праксе, описима позиција и институција налазе се у Брошури Сајма.

Sajam studentske prakse logo u boji