Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Поштовани

У наставку странице преносимо позив за интернационално предавање

 

Javljam Vam se u ime Udruge studenata Prehrambeno - biotehnološkog fakulteta PROBION, sa Sveučilišta u Zagrebu. Naš cilj je promovirati znanstveni rad i nove trendove u nutricionizmu, prehrambenoj tehnologiji i biotehnologiji među studentima, ali i općoj populaciji. Više o našoj udruzi možete pročitati u dopisu koji se nalazi u privitku ili ako posjetite našu mrežnu stranicu (www.probionuspbf.com).
 
U posljednje smo dvije godine djelovanje Udruge prilagodili novonastalim mjerama Nacionalnog stožera i premjestili se i virtualni prostor pokretanjem platforme "PROBIONline". Platforma nam je omogućila ugostiti brojne domaće, ali i internacionalne stručnjake iz Sjeverne Amerike i Australije.
 
Trenutno radimo na pripremi još jednog internacionalnog predavanja na temu Why food design, and how to design beyond food, a u goste nam dolazi dr. Francesca Zampollo koja ima dugogodišnje iskustvo na ovom području. U privitku Vam dostavljam kratki opis događaja i ovim putem Vas molim da ga podijelite sa svojim studentima kako i bi oni imali priliku poslušati predavanje i postaviti pitanja koja ih zanimaju!
 

PROBION >>>>

Why Food Design, and how to design beynd food >>>>

Why food design