Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Студентска асоцијација Агрономског факултета (С.А.А.Ф.) је новооснована организација на Агрономском факултету у Чачку која је намењена студентима, пружању услуга и помоћи истим.

Оснивачи организације су студенти који су изразили незадовољство досадашњим функционисањем организација које су биле присутне на факултету. Организација је забележила велики успех од оснивања у Марту месецу 2012. године, њени чланови су за кратко време подигли стандард студената, решили неке од горућих проблема студената, дали велики допринос у сређивању факултетског дворишта, узели једно прво, треће и четврто месту у квизовима знања у конкуренцији 13 факултета из земље и региона, организовали одлазак на Сајам Пољопривреде у Новом Саду, подигли културни живот наших студената и предузели многобројне друге активности које су у циљу наших студената.

На изборима који су се одржали 10.04.2012. године С.А.А.Ф. је победио представнике АФ-Тима са 116 према 59 и тиме освојио 10 од 15 мандата у Студентском Парламенту. Члан С.А.А.Ф.-а је уједно и председник Студентског Парламента.

Чланови С.А.А.Ф.-а :

1.Милош Радосављевић   (председник организације)

2.Душан Станчић    (потпредседник организације)

3.Предраг Недељковић

4.Бранка Јешић

5.Милица Дамјанац

6.Горан Драшковић

7.Младен Стаменковић

8.Данијела Василијевић

9.Јелена Сарић

10.Александра Милић

11.Виолета Китић