Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 Alumni znak AF

АЛУМНИ КЛУБ
ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ

 

ПРВА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ РЕГИСТРОВАНОГ АЛУМНИ КЛУБА ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ

 

Прва Скупштина регистрованог АЛУМНИ КЛУБА дипломираних студената Агрономског факултета у Чачку, регистрованог у АПР-у, одржаће се у онлајн формату, у суботу, 13. марта. 2021. године, са почетком у 13:00 часова.

Скупштина ће бити организована електронски, са најједноставнијим приступом заинтересованих учесника, коришћењем платформе Microsoft Тeams. Учесници ће обавештени о начину приступа видео конференцији на сајту Агрономског факултета у понедељак, 15.03.2021. године.

        Очекујемо да Скупштини присуствује већи број оснивача и потенцијалних чланова клуба – дипломираних студената свих степена студија Агрономског факултета у Чачку, обзиром да ће се претходни дан одржати XXVI Саветовање о биотехнологији са међународним учешћем, у онлајн формату, као Webinar.

        На првој Скупштини АЛУМНИ КЛУБА ће бити осмишљена стратегија за отпочињање и одржавање континуитета предвиђених активности, у условима глобалне пандемије узроковане Covid19. Ванредно стање, које је почело у марту 2020. године, и након њеоговог укидања перманентно неповољна епидемиолошка ситуација, значајно су онемогућавали да АЛУМНИ КЛУБ буде регистрован и интензивно отпочне са регистрацијом чланова и спровођењем статутарних и осталих планираних активности.

        Сигурни смо да је регистрација АЛУМНИ КЛУБА вредела труда, јер су циљеви постављени на основу великог искуства и континуираног узајамног поштовања и поверења између дипломираних студената и наставног особља Факултета.

        У том смислу, понављамо инфо о регистрација чланова:

        Члан АЛУМНИ КЛУБА постаје се једноставно, чиме сте потврдили да сте прихватили Статут АЛУМНИ КЛУБА.

Учлањење је једноставно, у 3 корака:

  1. Попуњавање приступнице

online приступница је доступна на линку где је потребно да унесете Ваше податке у обавезна поља, јер уколико их не попуните неће Вам бити омогућено да исту електронски пошаљете. Пре него што кликнете на тастер „Пошаљи“, морате уписати назив појма са слике (одбрана од спамерских софтвера).

  1. Уплата чланарине у износу од 500,00 динара на годишњем нивоу (линк за пример попуњене уплатнице имате на овој веб страници).
  1. Чланска карта ће Вам у најкраћем року бити достављена поштом.