Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

ЗАКАЗИВАЊЕ ОСНИВАЧКЕ СКУПШТИНЕ УДРУЖЕЊА

„АЛУМНИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ“

 

Агрономски факултет у Чачку је реномирана високошколска установа за образовање дипломираних инжењера пољопривреде, дипломираних инжењера технологије, мастер инжењера пољопривреде и прехрамбенетехнологије и доктора наука (биотехничке науке) са традицијом дугом 41 годину. Закључно са 25. децембром 2019. године, диплому Агрономског факултета у Чачку стекло је 1417 студента на основним академским студијама, 108 студената на специјалистичким студијама, 106 студената на мастер академским студијама, 44 студента на магистарским студијама и 33 доктора наука.

Сигурни смо да ће се традиција обогатити и боље чувати формирањем удружења „АЛУМНИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ“. Алумни удружење би омогућило и стимулисалоокупљања наших колегиница и колега на генерацијским састанцима, успостављање временом запостављенихдружења ибуђење успомена, међусобну подршку, али и успостављање пословних контаката и њихово унапређење током наредних година.

Оснивачка скупштина удружења „АЛУМНИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ“ одржаће се у суботу, 14. марта.2020. године са почетком у 12:00 часова у свечаној сали Агрономског факултета у Чачку, улица Цара Душана 34. Пожељно је да Скупштини присуствује што већи број оснивача – бивших студената Агрономског факултета у Чачку.

Иницијатор за оснивање Удружењаје др Владимир Курћубић, продекан за науку, а заседање оснивачке Скупштине отвориће др Томо Милошевић, декан. За оснивачк у Скупштину предлаже се следећи дневни ред:

  1. Избор председавајућег Оснивачке скупштине и записничара;
  2. Задаци и циљеви удружења „АЛУМНИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ“ и доношење акта о оснивању Удружења;
  3. Представљање Предлога Статута удружења, дискусија о Предлогу статута и

усвајање Статута;

  1. Избор чланова Управног одбора.
  2. Избор чланова Надзорног одбора.
  3. Избор лица овлашћених за заступање удружења.

Молимо све заинтересоване колегинице и колеге, бивше студенте и пријатеље Агрономског факултета у Чачку, који желе да постану чланови удружења „АЛУМНИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ“, да пријаве своје учешће на оснивачкој Скуштини путем е-mail поруке на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Врло радо ћемо размотрити и јавно дискутовати о Вашим предлозима и сугестијама за успостављање циљева, задатака и реализацију активности Алумни удружења, које можете доставити у пријави учешћа за оснивачку Скупштини.

 

Срдачан поздрав, до скорог виђења

Руководство Агрономског факултета у Чачку