Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ АЛУМНИ КЛУБА ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ

 

Загрљај је прекрасан дар, једна величина одговара свима
                                                                                                                         Патријарх Павле

 

У жељи да све алумнисте загрлимо, позивамо вас на другу Скупштину регистрованог АЛУМНИ КЛУБА дипломираних студената Агрономског факултета у Чачку, одржаће се у суботу, 26. марта. 2022. године, са почетком у 12:00 часова.

Скупштина ће бити организована као жељени, живи сусрет колега. Уколико нам епидемиолошка ситуација буде онемогућила такво задовољство, одржаћемо је комбиновано или електронски (он лајн). По потреби, приступ учесника који не буду у ситуацији да уживо приуствују, биће помоћу платформе Microsoft Тeams. Учесници ће бити обавештени о начину одржавања/приступа видео конференцији на сајту Агрономског факултета најкасније у понедељак, 21. марта 2022. године.

Очекујемо да Скупштини присуствује већи број оснивача и потенцијалних чланова клуба - дипломираних студената свих степена студија Агрономског факултета у Чачку, обзиром да ће се претходни дан одржати XXVII Саветовање о биотехнологији са међународним учешћем.

На првој Скупштини АЛУМНИ КЛУБА је осмишљена стратегија за отпочињање и одржавање континуитета предвиђених активности, у условима глобалне пандемије узроковане Covid19. Ванредно стање, које је почело у марту 2020. године, и након његовог укидања перманентно неповољна епидемиолошка ситуација, значајно су онемогућавали да АЛУМНИ КЛУБ интензивно отпочне са регистрацијом чланова и спровођењем статутарних и осталих планираних активности.

Сигурни смо да је регистрација АЛУМНИ КЛУБА вредела труда, јер су циљеви постављени на основу великог искуства и континуираног узајамног поштовања и поверења између дипломираних студената и наставног особља Факултета.

У том смислу, информишемо Вас да се Члан АЛУМНИ КЛУБА постаје једноставно, потврдом да сте упознати са Статутом АЛУМНИ КЛУБА, и да сте прихватили његова начела. Молимо Вас да учлањењем, уплатом чланарине и присуством другој Скупштини АЛУМНИ КЛУБА заиста потврдимо да се само у саборности можемо одржати и превазићи све већа надолазећа професионална и животна искушења.

Учлањење је једноставно, у 3 корака:

  1. Попуњавање приступнице - online приступница је доступна на следећем линку – потребно је да попуните сва обавезна поља са својим подацима и да их на крају проследите кликом на дугме „Пошаљи податке“.
  2. Уплата чланарине у износу од 1.000,00 динара на годишњем нивоу (линк на пример попуњене уплатнице).
  3. Чланска карта ће Вам у најкраћем року бити достављена поштом.

        Жељни дружења и свеколике животне радости,

        Свако добро жели Вам колектив Агрономског факултета у Чачку и управни одбор АЛУМНИ КЛУБА!

                                                                                                                                                            У Чачку, 19.01.2022. године