Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Aleksandar_Odalovic

Рођен 1985. године у Крагујевцу.

Вишегодишњи председник студентског парламента и зачетник модерног студентског организовања на Агрономском факултету у Чачку. Од функција у студентском организовању издваја ангажмане као: председник студентске орфанизације УСАФ, подпредседник студентског парламента Универзитета, члан Сената универзитета, као и Студенске Конференције Србије (СКОНУС).

Након студија наставља са организационим пословима као председник више организација, од којих му је најдражи ангажман у Удружење за развој прехрамбене производње у оквиру кога се између осталог, као аутор и предавач, бави презентацијом и промоцијом здраве исхране у сарадњи са еминентним стручњацима из ове области, а са којима се спријатељио управо током студија. Истовремено не занемарује ни област прехрамбене технологије у оквиру које стиче искуства у више компаније у Србији, као и искуства из економске области. Сертификовани је HACCP систем администратор.

 2018 се сели у Стокхолм, Шведска где завршаве све предвиђене курсеве језика академског нивоа, нострификује диплому са рангом завршених мастер студија и похађа менторско – практичне програме асимилирања у шведски радни систем.

Данас ради као технолог на пословима обезбеђења и контроле квалитета у једној од водећих скандинавских, интернационалних компанија.

Течно говори и служи се енглеским и шведским језиком. Хоби су му путовања и упознавање нових култура. Има ћерку Нину.