Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

СТИПЕНДИЈЕ ВЛАДЕ ЈАПАНА ЗА ДОДИПЛОМЦЕ И СТУДЕНТЕ ИСТРАЖИВАЧЕ, ПОСТДИПЛОМЦЕ

 

Амбасада Јапана у Републици Србији обавештава све заинтересоване да је од среде, 16. априла 2014. године отворен конкурс за МЕXТ (Монбукагакусхо) стипендије за 2015. годину за студенте из Републике Србије и студенте из Црне Горе, које додељује Министарство образовања, спорта, науке и технологије (МЕXТ) Владе Јапана.

Додељују се две врсте стипендија:

·   за додипломце (у трајању од 5 година)

·   за студенте истраживаче, постдипломце (у трајању од две године)

(обе категорије укључују обавезан период учења јапанског језика)

 Неопходно је да сви заинтересовани кандидати доставе своје пријаве на адресу Јапанске амбасаде у Републици Србији, Владимира Поповића 6, Нови Београд или да их пошаљу на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до петка, 23. маја 2014. године.

 За датум и место одржавања испита контактирати Одељење за културу и информације Јапанске амбасаде на тел. +381 11 30 12 800.

 Сва потребна упутства и апликационе формуларе можете преузетина сајту Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, на адреси: http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/stipendije/stipendije-vlade-japana-za-dodiplomce-i-studente-istrazivace-postdiplomce.html

Извор: Одељење за културу и медије, Амбасада Јапана у Републици Србији