Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

SYMBIOTECH24 - други међународни Симпозијум о биотехнологији
(унапређено 29. Саветовање о биотехнологији самеђународним учешћем)
одржан 14-15. мартa 2024. године

Logo SB


Новине
: визуелни идентитет значајно унапређен новим логотипом научног скупа, заштићеним жигом.

Традиционалних 6 научних сесија постају заокружене и оплемењене седмом – Нутриционизам. Учесници скупа компатибилни иако из интер, мулти и трансдисциплинарних научних области и поља. Умрежавање и интернационализација очигледни.

Промовисана научна продукција - истакнута монографија националног значаја (М41) “ЗДРАВИЈА ХРАНА: Дизајн и развој намирница са побољшаним функционалним и нутритивним својствима“. Представљени уредници и потенцијал Специјалног броја журнала Future Postharvest and Food који ће издати WILEY, повезаног са SYMBIOTECH24.

Пуно пожељних, отворених дискусија, крунисаних плодоносним панелом о улози високог и средњошколског образовања за сарадњу са привредом, на примеру млекарства.

Хор чачанске Гимназије наступио са 4 нумере, супериорнији него икада.

Наше "Златне дане" бројни учесници скупа, мини-сајма, студенти, гости и пријатељи учинише још сјајнијим. Са ведрином, радошћу и поносом благодаримо на часном сабрању и синергијској љубави.

 

Proceedings - SYMBIOTECH24 >>>>

Фотографије >>>>

Видео снимци:

Хор чачанске Гимназије >>>>

Видео снимак дроном >>>>

Свечана вечера >>>>

Саопштења за јавност о Симпозијуму ( Телевизија Галаксија 32,   Телевизија Лав плус,   Глас Западне Србије - видео,   Портал ГЗС,    РТВ Крагујевац,    Телевизија Телемарк )

SB2024 01

SB2024 02

SYMBIOTECH24 Slika 02

 Proceedings (Archive) >>>>