Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Агрономски факултет из Чачка је и ове године учествовао на НОУ фесту који који је одржан у Ћуприји дана 16.03.2017. године. Успешно су представљени сви студијски програми као и услови уписа на прву годину студија.

Сајам за науку, уметност и образовање (НОУ фест) се пету годину за редом одржава у Ћуприји, уз подршку Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност у простору Високе медицинске школе струковних студија из Ћуприје. Фестивал има за циљ да ученике завршних разреда средњих школа из региона централне и источне Србије упозна са условима уписа и студирања на државним и приватним факултетима и високим школама у земљи.

Сајам је одржан уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја на челу са министром просвете господином Младеном Шарчевићем, који је свечано отворио сајам.

Овогодишњи фестивал је по речима организаора постигао изузетан успех, како по броју представљених факултета тако и по броју школа и ученика који су посетили сајам за време првог и другог дана одржавања (16. и 17. 03.2017. године).

Фотографије >>>>