Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ

Универзитета у Крагујевцу

 

У  понедељак 9. октобра  2017. године на Агрономском факултету у Чачку одржана је Свечана Академија поводом обележавања 39. година рада Факултета. У протеклој школској години своје образовање завршило је 37 инжењера агрономије и прехрамбене технологије, 2 специјализаната и 12 мастера којима су уручене Дипломе.

Четворо запослених примило је награде за тридесет (проф. др Снежана Бошковић-Богосављевић и Нада Мићовић благајник), двадесет (др Милевица Бојовић, наставник страног језика) и десет (Невенка Јањић, технички секретар) година рада на Факултeту.

Ово је била прилика да се захвалимо свим институцијама и појединцима који су, свако на свој начин, допринели и даље доприносе угледу и унапређењу Факултета.

Захваљујемо се ректору Универзитета у Крагујевцу и члановима колегијума, председнику и члановима Савета Универзитета у Крагујевцу, деканима факултета, директорима Високихшкола, представницима Града Чачка и Института за воћарство, Привредне коморе Србије, Центра за регионално усавршавање, Подручних стручних служби Србије, Технолошког парка у Чачку, драгим колегама пензионерима, студентима и свим присутним медијским кућама на присуству.

 

 

 

Колектив Агрономског факултета у Чачку

Објављена вест на следећим Интернет порталима:

Epicentar press >>>>

Tanjug>>>>

Mediaprotal>>>>

Ozonpress>>>>

Фотографије>>>>