Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу организује за студенте Агрономског факултета и Факултета техничких наука у Чачку инфо дан на тему Erasmus+ програма мобилности, 11. марта 2020. године, у 13:00 часова.

За заинтересоване студенте оба факултета ифо дан представља упознавање са могућностима одласка и похађања наставе широм Европског образовног простора. Предавање ће бити одржано у Плавој сали на Факултету техничких наука у Чачку.

СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТУДЕНТИ АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА ОЧЕКУЈУ СЕ У НАШЕМ ХОЛУ У СРЕДУ ОКО 12,50 РАДИ ЗАЈЕДИНЧОГ ОДЛАСКА НА ФТН.

Предавање ће одржати административни Еразмус+ координатори Универзитета у Крагујевцу, Ивана Балшић и Бојана Герун Ђокић. Студенти ће имати прилику да се информишу о свим дефинисаним аспектима мобилности, и посебно о тренутном конкурсу за стипендирану мобилност у сврху учења у оквиру Еразмус+ програма на Европским универзитетима.

Инфо дан омогучава упознавање и промовисање програма студентских размена и упознавање са процесом пријављивања.

Након инфо дана, за све заинтересоване студенте одржаће се радионица на Агрономском факултету ради што успешнијег поступка подношења неопходне документације по отвореним позивима.

image001  image002