Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

 

ONLINE OBUKA ZA PISANJE IPA CROSS-BORDER COOPERATION (IPA CBC) PROJEKATA

Trening za pisanje projekata

 

ZAŠTO SADA?

Početkom marta raspisana su tri IPA CBC konkursa za prekograničnu saradnju sa Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom i Severnom Makedonijom, dok su krajnji rokovi za konkurisanje početkom juna. Ovo je pravi trnutak za pripremu Vaših predloga projekata. Steći ćete neophodne veštine za pisanje IPA CBC projekata, a mi ćemo Vam pomoći da tokom treninga razvijete konkretnu projektnu ideju (po izboru učesnika obuke), napišete ključne elemente predloga projekta i upoznate se sa kriterijumima za ocenjivanje.

 

KOME JE NAMENJEN TRENING?

Sva tri poziva targetiraju slične tematske oblasti, kao što su turizam, zapošljavanje, socijalna inkluzija, zdravstvo, preduzetništvo, upravljanje otpadom i dr. Na IPA CBC projektima mogu da učestvuju sve neprofitne organizacije, kao što su: javne institucije (ministarstva, opštine, agencije), javna preduzeća, ustanove socijalne zaštite, zdravstvene institucije, organizacije civilnog društva, privredne komore, profesionalna udruženja, obrazovne i istraživačke institucije, turističke organizacije, sportske i omladinske organizacije, institucije iz oblasti kulture, nacionalni parkovi i dr.

Učešće na celom treningu iznosi 180 evra, a mogući su popusti od 10% za grupne prijave i 10% za rane prijave do 01.04.2022. Za registraciju je dovoljno da nam pošaljete Vaše ime i prezime, naziv organizacije i broj telefona na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Više informacija >>>>

Prijavite se >>>>