Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Поштоване колеге,

Фондација Темпус, четврту годину за редом, путем пројекта подржаног од стране амбасаде Сједињених Америчких Држава (САД) у Београду, објављује јавни позив за обуку наставника за извођење наставе на енглеском језику (English as a Medium of Instruction) на четири највећа државна универзитета у Србији: Универзитету у Београду, Универзитету у Новом Саду, Универзитету у Нишу и Универзитету у Крагујевцу.

Обука је намењена наставном кадру на горенаведеним универзитетима, односно факултетима чланицама, који поседују знање енглеског језика на нивоу Б2 у складу са скалом Заједничког европског оквира за живе језике (Common European Framework of Reference for Languages – CEFR).

Обука није усмерена на подизање општих језичких знања и компетенција, већ на унапређење квалитета наставе на енглеском језику применом иновативних метода прилагођених међународном окружењу (рад са страним студентима, излагања на међународним конференцијама и сл.).

Учешће у обуци је бесплатно, а по завршетку обуке, свим полазницима који положе завршни тест биће додељен сертификат који издаје Фондација Темпус.

Текст конкурса можете пронаћи на

https://tempus.ac.rs/javni-poziv-besplatna-obuka-za-predavace-na-visokoskolskim-ustanovama-za-izvodjenje-nastave-na-engleskom-jeziku/

 

С поштовањем,

Ерасмус координатор