Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 ЈАНУАРСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ

 

 ТЕРМИНИ КОЛОКВИЈУМА И ИЗМЕЊЕНИ ТЕРМИНИ РАНИЈЕ ЗАКАЗАНОГ ИСПИТА

 

Пријем испитних пријава од 11. до 15. 01. 2021. године од 8 до 12 часова.

Назив предмета

термини

колоквијум

испит

Тест Зоологија 2

18.01.2021. у 1000

Тест Зоологија 1

18.01.2021. у 1200

Ентомологија

             21.01.2021. у 900

Технологија меса;

Конзервисање меса и производа од меса

18.01.2021. у 1100

22.01.2021.

Технологија млека и млечних производа

18.01.2021. у 1100

21.01.2021.

Специјално воћарство;

Специјално воћарство 1;

Специјално воћарство 2

25.01.2021. у 900

Агрохемија

I   и II тест 22.01.2021. у 1000

Колоквијум

25.01.2021. у 1000

Органска хемија- сви студијски програми

       22.01.2021. у 900

Основе исхране домаћих животиња;

Специјална исхрана;

Исхрана преживара.

   22.01.2021. у 1000

Исхрана домаћих животиња;

28.01.2021. у 1000

Исхрана непреживара

25.01.2021. у 1000

Технологија уља и масти

писмени део испита

22.01.2021. у 900

Технологија угљених хидрата 2

писмени део испита

25.01.2021. у 1200

Опште воћарство

19.01.2021. у 900

Агротехника у воћарству

28.01.2021. у 900

Производња садног материјала у воћарству

29.01.2021. у 900

Мелиорације земљишта;

Наводњавање

22.01.2021. у 1000

Виноградарство - ОАС Општа агрономија;

Опште виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Производња лозног садног материјала - ОАС Воћарство и виноградарство;

Специјално виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство;

Технологија и организација виноградарске производње – ОАС Агроекономија

21. 01. 2021. у 1300, каб. бр. 38

Социологија

27.01.2021. у 1000

Задња измена истакнута 26.01.2021.године

 


 

 

 

 ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ

 

ТЕРМИНИ КОЛОКВИЈУМА И ИЗМЕЊЕНИ ТЕРМИНИ РАНИЈЕ ЗАКАЗАНОГ ИСПИТА

Пријем испитних пријава 27. и 28. 01. 2021. године од 8 до 12 часова.

Назив предмета

термини

колоквијум

испит

Технологија меса;

02.02.2021. у 1100

04.02.2021.

Технологија млека и млечних производа

09.02.2021. у 1100

11.02.2021.

Конзервисање меса и производа од меса

16.02.2021. у 1100

19.02.2021.

Специјално воћарство;

Специјално воћарство 1;

Специјално воћарство 2

03.02.2021. у 900

Основе исхране домаћих животиња;

Специјална исхрана;

Исхрана преживара;

Исхрана домаћих животиња;

Исхрана непреживара

01.02.2021. у 1000

Технологија уља и масти

писмени део испита

29.01.2021. у 900

Технологија угљених хидрата 2

писмени део испита

05.02.2021. у 900

Опште воћарство

08.02.2021. у 900

Агротехника у воћарству

12.02.2021. у 900

Производња садног материјала у воћарству

18.02.2021. у 900

Задња измена истакнута 13.01.2021.године